Bosch GAS 18V-1 Professional – støvsuger – håndmodel – intet batteri

788 kr.

Oplev Bosch GAS 18V-1, den kraftfulde håndstøvsuger designet til professionelle. Letvægts, trådløs og effektiv – optimal til rengøring på farten.

Køb her

Varenummer (SKU): 10970900550341702 Kategori:

Bosch GAS 18V-1 Professional er den perfekte partner til enhver professionel håndværker og gør-det-selv entusiast, som ønsker at bringe renlighed og effektivitet ind i deres arbejdsprocesser. Denne håndholdte støvsuger skiller sig ud med sin overlegne sugeevne, kompaktheden og lette design, der gør den ideel til brug i snævre rum, på byggepladser eller i hjemmet, hvor den er hurtig til at tage fat, når der er opstået rod.

Med en imponerende sugeeffekt på 24.000 Pa, bevæbnet med en robust motor, sørger GAS 18V-1 for, at selv de fineste støvpartikler og snavs forsvinder på et splitsekund. Uanset om du arbejder med træ, gips eller andre materialer, vil denne støvsuger effektivt kunne opsamle affald, så dit arbejdsområde forbliver sikkert og ryddeligt. Et rent miljø med minimalt støv er ikke kun sundere, men også mere behageligt at arbejde i.

Designet med fokus på brugerens behov, vejer denne støvsuger mindre end to kg, hvilket gør den utroligt nem at håndtere, selv ved længere tids brug. Ergonomiske greb sikrer, at du kan arbejde uden at blive træt i hånden, og den praktiske håndholdte konstruktion betyder, at du nemt kan navigere rundt i hjørner og svære tilgængelige områder. Du vil hurtigt opdage, hvor meget mere effektivt dit arbejde kan blive, når du ikke behøver at tage lange pauser for at rydde op undervejs.

GAS 18V-1 er også en del af det velkendte Bosch 18V-system, hvilket betyder, at den kan anvende batterier fra andre Bosch 18V værktøjer. Dette giver dig friheden til at optimere dit værktøjssæt uden at skulle investere i nye batterier, hvilket sparer både tid og penge. Du kan hurtigt skifte mellem værktøjer og sikre, at du altid har den strøm, du behøver.

Enheden er udstyret med forskellige støvsugerenheder, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse den til den specifikke opgave. Uanset om du skal rengøre en lille plet på værkstedet eller samle snavs op efter en større byggeopgave, kan du nemt skifte påsætning for at få det bedste resultat. Med Bosch GAS 18V-1 Professional får du ikke bare en effektiv støvsuger, men også et alsidigt værktøj, der hjælper dig med at opretholde orden og renlighed i dit arbejdsområde.

Gør dit arbejde lettere og mere effektivt med Bosch GAS 18V-1 Professional – en håndholdt støvsuger, der løfter standarden for, hvad du kan forvente fra et rengøringsværktøj. Oplev forskellen, når teknologi og design mødes for at skabe den ideelle løsning for professionelle og hobbyhåndværkere. Tiden er inde til at investere i kvalitet og funktionalitet, der virkelig kan gøre en forskel i dit daglige arbejde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bosch GAS 18V-1 Professional – støvsuger – håndmodel – intet batteri”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.