Tilbud!

Makita DVC750LZ 18V LXT støvsuger solo

Original price was: 1.620 kr..Current price is: 1.495 kr..

Oplev Makita DVC750LZ, en kraftfuld 18V LXT støvsuger uden ledning. Letvægtsdesign og lang batterilevetid giver frihed til effektiv rengøring overalt.

Køb her

Varenummer (SKU): 11301901989167194 Kategori:

Oplev den perfekte kombination af kraft, funktionalitet og design med Makita DVC750LZ 18V LXT støvsugeren. Denne kompakte akku-støvsuger er skabt til at imødekomme de moderne behov i hjemmet og på farten, og den er specielt designet til dem, der værdsætter effektivitet og manøvredygtighed. Uanset om du skal gøre bilen ren, støvsuge dit hjem eller tackle en mindre opgave på arbejdspladsen, er DVC750LZ din ideale partner.

Makita DVC750LZ er udstyret med en kraftfuld kulfri motor, som sikrer en længere driftslevetid og reduceret vedligeholdelse. Den innovative motorteknologi giver ikke kun højere sugekraft, men minimerer også energiforbruget, så du kan arbejde effektivt i længere tid uden at bekymre dig om strømforsyning. Med to forskellige sugestyrker kan du nemt tilpasse ydelsen efter opgavens behov, hvilket gør den ideel til både finere støv og grovere snavs.

Støvsugerens imponerende 7,5 liters tank er designet med praktisk og bekvemmelighed for øje. Den rummelige tank kræver ikke en støvpose, hvilket betyder, at du ikke skal tænke på udskiftning af poser eller ekstraomkostninger. Ingen støvpose betyder også mindre affald, så du kan være mere miljøvenlig i dit daglige liv. Det integrerede HEPA-filter fanger effektivt selv de mindste partikler, hvilket gør DVC750LZ perfekt til allergikere eller dem, der ønsker en renere indendørs luft.

Mobility er også en central funktion i Makita DVC750LZ. Dens kompakte design gør den let at transportere, så du nemt kan tage den med til forskellige steder i hjemmet, i bilen eller endda på arbejdet. Den ergonomiske håndtag og vægt gør det behageligt at bruge støvsugeren i længere tid, og du vil sætte pris på den brugervenlige betjening, som gør rengøringen til en leg.

Støvsugeren kommer uden batteri og lader, så du har mulighed for at vælge den model, der passer bedst til dit behov, hvis du allerede ejer Makita 18V LXT værktøjer. Med DVC750LZ får du et stilrent og moderne produkt, der ikke blot leverer ydeevne, men også tilføjer et elegant touch til dit rengøringsarsenal.

Uanset om det er en hurtig oprydning efter legen med børnene, en grundig rengøring af bilen efter en roadtrip eller bare en rutinemæssig støvsugning i hjemmet, vil Makita DVC750LZ give dig mulighed for at gøre arbejdet hurtigere, lettere og mere effektivt. Gør rengøringen til en fornøjelse med støvsugeren, der tænker på dig og dit hjem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Makita DVC750LZ 18V LXT støvsuger solo”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.