OBH Nordica 2-i-1 Støvsuger X-Pert 7.60 Essential

2.199 kr.

Oplev kraften i OBH Nordica 2-i-1 støvsuger X-Pert 7.60 Essential med trådløs frihed og effektiv rengøring – perfekt til travle hjem.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372801374978288 Kategori:

OBH Nordica 2-i-1 Støvsuger X-Pert 7.60 Essential er den ideelle løsning for moderne husholdninger, der stræber efter både effektivitet og elegance i rengøringen. Denne innovative støvsuger kombinerer funktionalitet med design, hvilket gør det til en uundgåelig del af dit hjem.

Med en vægt på blot 1,2 kg i håndholdt tilstand, er X-Pert 7.60 nem at manøvrere og bæres ubesværet rundt i hele hjemmet. Den lette konstruktion gør det muligt for dig at nå selv de mest utilgængelige steder, hvilket sikrer en grundig rengøring uden besvær. Uanset om du skal støvsuge trappen, sofaen eller bilen, er denne støvsuger klar til opgaven.

Effektivitet er i højsædet med en imponerende effekt på 140 W, der sikrer, at intet snavs og støv slipper væk. Med en batteritid på op til 45 minutter i ECO-tilstand kan du tackle store områder uden at skulle bekymre dig om at oplade. Dette gør det til en ideel løsning for familier, der har brug for fleksibilitet i deres rengøringsrutiner.

En af de mest fremtrædende funktioner ved X-Pert 7.60 er det integrerede LED-lys på mundstykket. Dette smarte design gør det muligt for dig at opdage selv det mest skjulte støv og snavs, hvilket sikrer, at dit hjem er skinnende rent. Uanset om du rengør under møbler eller i mørke kroge, vil du ikke misse noget med denne støvsuger ved din side.

Beholderkapaciteten på 0,44 liter giver dig mulighed for at samle en betydelig mængde støv før du behøver at tømme den, hvilket sparer tid i din rengøringsrutine. Desuden er det let at tømme beholderen, så du kan komme tilbage til rengøringsopgaven hurtigt og effektivt.

X-Pert 7.60 er designet til at imødekomme behovene hos en moderne livsstil. Den kombinerer kraft og effektivitet med brugervenlighed og stil, hvilket gør den til et uundgåeligt værktøj i enhver husstand. Uanset om du er en travl professionel, en studerende eller en forælder, der jonglerer mellem arbejde og familie, er denne støvsuger en praktisk og pålidelig løsning, der gør rengøring til en leg.

Oplev den frihed, der følger med en trådløs støvsuger, og sæt tidligt fokus på dit hjems renlighed. Gør rengøringen til en mindre byrde og mere en del af din livsstil med OBH Nordica 2-i-1 Støvsuger X-Pert 7.60 Essential – din trofaste makker i kampen mod støv og snavs. Forkæl dit hjem i dag og oplev selv forskellen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “OBH Nordica 2-i-1 Støvsuger X-Pert 7.60 Essential”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.