METABO støvsuger ASR 35 H ACP

5.744 kr.

Oplev METABO ASR 35 H ACP støvsuger – kraftfuld, effektiv og støjsvag. Perfekt til byggepladser med smart automatisk filterrengøring og opsamlingssystem.

Køb her

Varenummer (SKU): 3710401703864309 Kategori:

Med METABO støvsuger ASR 35 H ACP får du en kraftfuld og alsidig løsningen til både professionelt og privat brug. Denne kompaktsuger er designet til at imødekomme de strenge krav, der stilles på moderne byggepladser, samtidig med at den bevarer sin handy og transportable natur. Uanset om du står over for en opgave med vådt eller tørt affald, leverer denne støvsuger uovertruffen effektivitet og funktionalitet.

En af de mest bemærkelsesværdige egenskaber ved ASR 35 H ACP er dens start- og stopautomatik, hvilket betyder, at du kan tilslutte dit elværktøj direkte. Når du tænder for værktøjet, aktiveres støvsugeren automatisk, og når du slukker det, stopper støvsugeren automatisk igen. Dette sikrer ikke kun en mere effektiv arbejdsproces, men forhindrer også utilsigtet energiforbrug, hvilket er både økonomisk og miljøvenligt.

Trods dens kompakte design, som gør den let at transportere og opbevare — selv i en bil — er denne støvsuger ikke til at undervurdere. Den er udstyret med et innovativt filtreringssystem, hvor filtrene er strategisk placeret ved siden af motoren, så de ikke optager plads i beholderen. Dette betyder, at du kan arbejde længere uden at skulle tømme tanken konstant, hvilket øger din produktivitet.

METABO støvsuger ASR 35 H ACP opfylder de specifikke krav til H-støvsugere, hvilket betyder, at den er ideel til at opsamle farligt støv såsom asbest, silica og lignende materialer. Med en effektiv filtreringssystem, der sikrer høj sugeevne og lav støjudvikling, kan du arbejde i et behageligt miljø uden yderligere bekymringer for dit helbred og sikkerhed.

Designet til det krævende miljø på byggepladsen, kommer ASR 35 H ACP med robuste materialer og en holdbar konstruktion, der kan modstå slitage over tid. De praktiske funktioner såsom en stor affaldsbeholder og hurtig adgang til filtrene gør det muligt for dig at få arbejdsopgaverne gjort uden unødvendige afbrydelser.

Samlet set er METABO støvsuger ASR 35 H ACP den ideelle partner for både fagfolk og entusiastisk gør-det-selv. Dens kombination af funktionalitet, bærbarhed, og effektivitet gør den uundgåelig, uanset om du renoverer dit hjem, arbejder på en byggeplads, eller bare har brug for en pålidelig støvsuger til dine daglige behov. Invester i kvalitet og funktionalitet med METABO — en støvsuger, der forvandler din arbejdsdag til en leg.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “METABO støvsuger ASR 35 H ACP”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.